Рефлексотерапія в санаторії "Псьол": масаж стоп апаратом Marutaka

 

У східній філософії стопу називають головним інструментом контакту людини з життям. Під час ходьби ми стаємо одним цілим з землею і природою. Масаж стоп почали практикувати ще в Давньому Китаї біля трьох тисяч років тому. І в наш час рефлексотерапія надійно увійшла в арсенал медицини, завойовуючи все більшу популярність у лікарів та пацієнтів.

Користь масажу стоп

Варто зазначити загальну зміцнювальну дію такого масажу. Його використовують під час оздоровчих та профілактичних практик, а також для зняття стресу. Зменшуються хворобливі відчуття, які іноді виникають під час ходьби при повсякденній діяльності.

Прибирання, прання, догляд за дітьми або напружена робота в офісі — часто буває таке, що після важкого робочого дня ноги просто гудуть від утоми. У цьому випадку також допомагає масаж стоп: знімаються неприємні відчуття, організм розслабляється та відновлюється.

Завдяки масажу стоп усуваються застійні явища у кровоносних судинах та відновлюється амортизаційна функція стопи. Відзначають позитивний вплив такого масажу при хворобах серцево-судинної, травної, нервової та дихальної систем нашого організму. Стопу називають своєрідним дисплеєм у тілі, по вигляду якого можна визначити стан здоров’я людини.

Рефлексотерапія корисна при болях у хребті. Ортопеди рекомендують робити масаж стоп дітям при плоскостопості як доповнення до основного комплексу лікування.

Апунуктурний масаж стоп у санаторії "Псьол"

Завітавши до санаторію "Псьол", ви можете на собі відчути оздоровлюючу дію рефлексотерапії. Акупунктурний масаж стоп за допомогою апарату Марутака (Marutaka) - це лікування за методом Шиацу, засноване на безголковому впливі на акупунуктурні точки стопи.

Апарат Marutaka на сьогоднішній день дуже популярний в Японії і Європі, а зараз і у наших відпочиваючих є можливість ефективно і безпечно лікуватися!

Будьте здорові!

Коментарі

Популярні публікації