Киснева пінка в санаторії "Псьол": корисно і смачно!

 

Ритм сучасного життя такий насичений... Працюємо багато, відпочиваємо значно менше... При цьому сидимо на дієтах та вживаємо напівфабрикати. 

Все це негативно позначається на здоров'ї, призводить до розвитку різних захворювань. А якщо ще згадати про погану екологію і зниження кількості кисню в повітрі? От і маємо стресовий стан організму! 

Але боротися з цим можна!  На допомогу прийдуть кисневі пінки!

Для кого киснева пінка буде корисна?

 Коктейль просто необхідний, якщо:
1. Ви не можете заснути.
2. Останнім часом Ви зіткнулися з погіршенням пам'яті.
3. У Вас проблемна шкіра.
4. Ви відчуваєте нестачу сил та депресію.
5. Вас непокоїть зниження працездатності.
6. Страждаєте від частих мігреней.
7. Ви хочете підвищити імунітет.

Всі перераховані вище проблеми зі здоров'ям можуть бути наслідком нестачі кисню в організмі. Щоб позбутися гіпоксії, потрібно наситити організм киснем. От якраз у цьому і допоможуть кисневі пінки!

Найсмачніші пінки - у санаторії "Псьол"!

Киснева пінка - це не тільки корисно, але і смачно! Основним компонентом такого напою є кисень, а також вітамінна суміш, що складається з трав'яних настоїв, соків або молока.

Якщо Ви часто відвідуєте спортзал, то кисневий коктейль після тренування точно не завадить! Він допоможе відновити сили, тонізувати організм і поліпшити сон після занять спортом
.

Для красунь, які дотримуються дієти, напій стане незамінним помічником. Порція смачного коктейлю майже не містить калорій, але при цьому насичує організм киснем, а Вас - енергією. При цьому відчуття голоду притуплюється.

Якщо ж Ви будете відпочивати в санаторії "Псьол", то зможете пити кисневі пінки щодня!

Піклуйтеся про себе!

Коментарі

Популярні публікації