Сосновий ліс поблизу санаторію "Псьол": лікуємося природніми факторами!

 



Сосна - вічнозелена красуня... Часто люди, перебуваючи в унікальних лісових зонах, не замислюються над справжньою користю такого відпочинку.
Санаторій "Псьол", розташований поблизу соснового лісу, дає змогу всім проживаючим помилуватися прекрасними краєвидами, знайти душевну рівновагу та відволіктися від повсякденних турбот)




Цілющі властивості сосни

  • Повітря в сосновому лісі знезаражене завдяки фітонцидним летким речовинам, які виділяє хвойне дерево.
  • Ефірні масла сосни, окислюючись киснем, виділяють озон, що володіє цілющими властивостями.
  • Особливо корисне унікальне соснове повітря людям, що мають різні захворювання дихальних шляхів. Проживання поблизу соснового лісу сприяє нормалізації дихання. Це наче гігантський природній інгалятор.
  • Соснове повітря - вірний засіб для лікування нервових захворювань і відмінний природний антидепресант. Недаремно хвойний аромат застосовується в ароматерапії і є прекрасним релаксантом
  • Хвоя - засіб від авітамінозу. Уявіть тільки: в хвої міститься стільки ж вітаміну С, скільки в чорній смородині і обліписі!


Найбільш корисна сосна в своєму природному ареалі – в сосновому лісі. Так що знаходьте можливість і вирушайте в санаторій "Псьол" за здоров'ям: фізичним і духовним!


Коментарі

Популярні публікації