Ефективне лікування зайвої ваги в санаторії "Псьол"

 


Нераціональне харчування, регулярні стресові ситуації, малорухливий спосіб життя призвели до того, що сьогодні все більше людей страждає від надмірної ваги. Це захворювання, яке не тільки обмежує людину в русі, але і тягне за собою ряд інших складних хвороб.


У повсякденному житті позбутися ожиріння досить складно, адже всі зайняті роботою та іншими справами чи турботами. Мало хто може дозволити собі все кинути і зосередитися на лікуванні, приділяючи йому більшу частину свого часу. До того ж, самодіяльність може призвести до небажаних наслідків і навіть нашкодити організму. А ось в санаторії "Псьол" ніхто не завадить поєднувати корисне з приємним під наглядом фахівців.


Комплексний підхід, поєднання унікальної мінеральної води і спеціальних процедур допоможуть стабілізувати роботу всіх органів, очистити організм, поліпшити роботу нервової системи і власний психологічний стан. Унікальний склад місцевої води покращує функціонування травної системи і обмін речовин, зміцнює імунітет.

Методи боротьби з надмірною вагою

Санаторій "Псьол" пропонує велику кількість процедур, які підбираються індивідуально під кожного відвідувача.

  • Підводний душ-масаж. Дія підводного душу-масажу аналогічна дії лікувального масажу. Однак вона більш виражена за рахунок того, що тіло пацієнта знаходиться у воді у максимально розслабленому стані, а значить, масаж при цьому більш глибокий і абсолютно безболісний.
  • Мінеральна, хвойна, перлинна ванни, джакузі. Поліпшується обмін речовин, кровообіг в тканинах та внутрішніх органах.
  • Масаж. Покращується кровообіг, позитивно впливаєна весь організм вцілому.
  • Рефлексотерапія. Підвищується мікроциркуляція в усіх системах організму, прискорюється обмін речовин.
  • Кишкові промивання. Виведення шлаків, дезінтоксикація, корекція мінерального балансу.
  • Мінеральна вода "Великобагачанська". Вода з цілющого джерела покращить роботу шлунково-кишкового тракту та покращить обмін речовин.
  • Дієтичне харчування.


Також застосовуються інгаляції, озокерит, продумана програма в тренажерному залі і всілякі фізіопроцедури, комплекс яких дозволяє досягти кращого результату.


Лікування зайвої ваги в санаторії "Псьол" базується на правильному поєднанні унікальних природно-кліматичних факторів, сучасних медичних досягнень і традиційних методик. Це допоможе повернутися до повсякденних справ зовсім іншою людиною.


Разом з нами бути в формі - легко!


Коментарі

Популярні публікації