Ароматерапія: лікуємося, насолоджуючись)

 



Кожен рано чи пізно стикається з проблемою безсоння чи сильного головного болю, а час від часу всі ми шукаємо натхнення і все одно не знаємо, з чого почати ту чи іншу справу. Однак, виявляється, вирішити ці проблеми досить просто. Треба «впустити» в своє життя ефірні олії. Адже саме вони допоможуть вільно дихати, регулювати температуру тіла, покращать сон і позбавлять відчуття тривоги.

Ароматерапія: що це?

Ароматерапі́я — це стародавнє, вдосконалене віками мистецтво використання ефірних олій, фітонцидів рослин та інших ароматних речовин для укріплення фізичного, психічного здоров'я та для косметичного догляду за тілом. Використання ароматичних речовин відоме ще з часів стародавніх культур Єгипту, Індії і Китаю, античної Греції та Риму.

Ароматерапевти застосовують ефірні олії, їх розчини в рослинних оліях (жирах), гідрозолі. Ефірні олії додають у воду для ванн, використовують в аромалампах і в композиціях для масажу. Кожен із таких методів дозволяє корисним речовинам проникати в організм через органи дихання або шкіру.

Користь для здоров'я


Головне завдання ароматерапії - врегулювати фізичний і психологічний стан людини у повсякденному житті.

Ароматерапія принесе полегшення людям, які страждають від затяжних захворювань, що не піддаються традиційним методам лікування. Покращить самопочуття в депресивному та стресовому стані.

Ефірні олії ефективні при застуді, розладах шлунку, порушенні менструального циклу.

Ароматерапія - це одна з найбільш приємних та розслабляючих санаторних процедур, котра неодмінно вам сподобається та покращить стан здоров'я.

Сеанс аромаінгаляцій в санаторії "Псьол" проводиться в спеціально обладнаному приміщенні, під приємну музику при приглушеному світлі.

Центри нюху в мозку розташовані поряд з ділянками, які відповідають за емоційний стан людини. Тому дихайте ароматичними маслами, піднімайте собі настрій та релаксуйте!

Коментарі

Популярні публікації