Лікування та профілактика цукрового діабету в санаторії "Псьол"


Цукровий діабет відноситься до групи ендокринних захворювань.

Він займає третє місце за кількістю хворих після серцево-судинних і онкологічних захворювань. Цією хворобою страждає кожен 13-й житель Землі.

Розвивається цукровий діабет на фоні недостатності гормону інсуліну. Внаслідок чого відбувається порушення усіх видів обміну речовин. За останні роки спостерігається збільшення випадків захворюваності на цукровий діабет. І не останню роль в цьому відіграє незадовільний стан екології. Симптоми даної хвороби розвиваються доволі швидко. 
Серед них: загальна слабкість, постійна спрага, голод, втрата ваги, сухість шкіри.

В комплексі медикаментозне і санітарно-курортне лікування допомагають запобігти швидкому розвитку ускладнень.

Позитивний ефект дає прийом мінеральної води "Великобагачанська" в поєднанні з фітотерапією, дієтичним харчуванням, фізіо-, та бальнеопроцедурами, фізичними навантаженнями, правильним режимом дня.
Санаторно-курортне лікування відбувається під постійним та ретельним контролем висококваліфікованого медперсоналу, результатом чого є здатність покращити самопочуття та значно знизити рівень цукру в крові, а також уникнути ускладнень в подальшому.

Не зволікайте з лікуванням. Саме зараз час подбати про своє здоров’я! Цілюща мінеральна вода та екологічно чисте повітря соснового лісу допоможуть Вам у цьому!

Коментарі

Популярні публікації