Лікувальний масаж: знімаємо втому та набираємося сил)

 
Вирушаючи на відпочинок, ми мріємо зняти втому, набратися сил і зміцнити своє здоров'я. Відмінним методом профілактики і лікування різних захворювань є лікувальний масаж.
 У санаторії "Псьол" така терапія використовується для лікування опорно-рухового апарату, хронічних захворювань внутрішніх органів, реабілітації після хірургічних операцій і травм, а також з метою зміцнення імунітету.


Види та методи масажу 

Лікувальний масаж рекомендується тим, хто отримав серйозну травму, відчуває постійні болі у попереку через тривале сидіння за комп'ютером, має захворювання опорно-рухового апарату, має відновитися після інсульту. Відмінний засіб, щоб розім’яти м'язи і поліпшити кровообіг.

Залучаючи безліч нервових закінчень, розташованих в шкірі, масаж позитивно впливає на нервову систему. 
Курс лікувального масажу 
  • прискорює регенерацію пошкоджених тканин і нервових волокон,
  • поліпшує провідність нерва,
  • сприяє відновленню втрачених рефлексів,
  • інтенсивні і повільні масажні рухи мають заспокійливу дію, знімають тривогу і дратівливість.

1. Ручний

Єдиний і найвірніший інструмент для проведення будь-якого виду масажу - це руки наших масажистів. Віддати себе в хороші руки у даному питанні надзвичайно важливо! Всі масажисти санаторію "Псьол" - висококваліфіковані та досвідчені спеціалісти!

2. Механічний

Здійснюється за допомогою спеціального обладнання. Електромасажер - незамінний помічник для позбавлення від неприємних відчуттів, м'язових спазмів та втоми. Лікування подібним апаратом - це не тільки спосіб поліпшити самопочуття, але і супутнє лікування остеохондрозу, регулярних болів та інших захворювань хребта.


Сеанси масажу найбільш ефективні в комплексі з санаторно-курортною терапією. Поєднання кліматичного чинника, дієтичного харчування та численних лікувальних процедур прискорює лікування основного захворювання і профілактичне оздоровлення.

Коментарі

Популярні публікації