Набридло витрачати гроші на таблетки? Пийте воду!

Як це не прикро, але для багатьох з нас прийом медикаментів став звичним щоденним ритуалом.

Турбує головний біль, проблеми зі шлунком чи просто закололо в боці? Часто ми обираємо швидке вирішення проблеми - випили таблеточку і понеслися далі в швидкому темпі сучасного життя. При цьому думки про шкідливість частого прийому препаратів відганяються геть. І дарма(

А не так і давно в нас процвітала культура "лікування водами". З профілактичною чи лікувальною метою було прийнято декілька разів на рік оздоровлятися в санаторіях. Лікувальна мінеральна вода - здорова природня альтернатива медикаментам!

Немає гарної чи поганої мінеральної води - є та, яка ідеально підходить саме Вам!

Мінеральна вода "Великобагачанська" – видобувається із свердловин глибиною 300 м в екологічно чистій курортній зоні смт. Велика Багачка "Санаторій "Псьол".

В 1967 році було виявлено чисте як скло - джерело мінеральної води, яка за своїми лікувальними властивостями схожа на "Моршинську”.
Фахівці Одеського науково-дослідного інституту курортології та фізіотерапії довели наявність виражених властивостей Великобагачанської мінеральної води:

  • жовчогінна
  • сечогінна
  • протизапальна
  • дезинтоксикаційна

Десятками років практики підтверджено цілющість цієї води при лікуванні хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту (гастрити, дуоденіти, коліти, жовчно-кам’яна хвороба, гепатити та гепатохолецистити, панкреатити, порушення обміну речовин, цукровий діабет, гіпотіреоз, хронічних захворювань нирок та сечовивідних шляхів).

Оздоровчі санаторні процедури, прогулянки на свіжому повітрі, споглядання чудових краєвидів, нові знайомства та яскраві емоції, незабутня атмосфера, здорове харчування 100% підсилять лікувальний ефект!

Тож обирайте свою воду та завітайте до Великої Багачки!






Коментарі

  1. Проблеми при реєстрації, які виникли були оперативно вирішені. Дякую персоналу за розуміння й роботу на наших умовах та в обмеженому часі.
    Хотілося б мати путівник чи флаєр, який міститиме покрокову інформацію процесу реєстрації в санаторії. Дякую!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації